КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА „ДИАБЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“

КОНКУРС ЗА ЕСЕ НА ТЕМА
„ДИАБЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“

B2102E08-7920-4D42-BA42-13167CE31661
„Национална Асоциация на Децата и Младите Хора с Диабет“,организира конкурс за есе на тема „Диабетът през моите очи“ и кани за участие всички, които са засегнати или имат отношение към бича на съвремието „ДИАБЕТ“. Конкурсът се организира по повод 14 ноември Световен ден на борба с диабет.Този конкурс ще помогне на всички, които са засегнати пряко или косвено от този неканен гост -„Диабета“. Ще даде възможност на всеки да изкаже своята гледна точка, знание и как вижда справянето с този толкова сериозен Световен проблем.
В КОНКУРСА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ :
– хора с проблема ДИАБЕТ
– хора без проблема ДИАБЕТ
ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
Всяко конкурсно есе трябва да бъде в размер 2- 4 страници /стандартни печатни/. Есето да бъде придружено с информация за автора – трите имена, адрес за кореспонденция, телефон, e-mail.
Участниците в конкурса могат да изпращат своите творби до 24.10.2017г., на хартия в плик на адрес: ул.“Парчевич“№17 гр.София, или на е- mail: nadd.2006@abv.bg
НАГРАДИ
На спечелилите – I;II;III-то място ще бъдат връчени парични награди с грамота, а на всички участници в конкурса ще бъдат връчени грамоти.
ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ:
Най-добрите есета ще бъдат обявени на 14 ноември 2017г. /Двореца на щастливите хора- София / , по случай Световния ден на борба с диабета, в присъствието на журито, сред които ще бъде алпиниста и наш приятел Боян Петров.
Елисавета Котова

0888/566 055

Leave a Reply