ОТКРИВАНЕТО НА „НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА И МЛАДИ ХОРА С ДИАБЕТ“

СКЪПИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ, ПРИЯТЕЛИ НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ НА ДЕЦАТА С ДИАБЕТ ВИ КАНИ

НА 02.04.2011г./СЪБОТА/ ОТ 11.30 ЧАСА В Х-Л“SPS“ НА ОТКРИВАНЕТО НА „НАЦИОНАЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА И МЛАДИ ХОРА С ДИАБЕТ“ В ГР.ПЛОВДИВ, А ТАКА СЪЩО И НА ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ „МАЛКИТЕ ЗАХАРЧЕТА“. ОТ 14.00 ЧАСА ДО 17.00 ЧАСА ВИ ОЧАКВА ЕДНА МНОГО ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА. ОТ 19.30 ЧАСА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРАЗНИЧНАТА ВЕЧЕРЯ И ПРОЛЕТЕН КАРНАВАЛ В РЕСТОРАНТ “ АРБАНАСИ“.

Асоциацията поема нощувка , зкуска и вечеря/ 02.04.2011г.-събота/ на дете и един придружител. Всеки следващ член на семейството ще трябва да заплати сумата от 40.00 лева / нощувка ,закуска и вечеря/,а за тези които са без нощувка 20.00 лева. Моля всеки който желае да присъства на откриването да потвърди на сайта на асоциацията до 24.03.2011г./четвъртък/.

ЗА ЗАПИСВАНЕ НАТИСНЕТЕ ТУК

ПОЗДРАВИ,

ЕЛИ КОТОВА

Среща на деца и родители в гр. София

На 13.02.2011г. от 14.00часа в Детски Парти Център “ СЛОН БАЛОН“ – ж.к.Гоце Делчев отново ще се проведе среща с децата и родителите от гр.София.
ОЧАКВАМ ВИ!
ЕЛИ КОТОВА

Честит 8-ми март на всички майчици

Честит 8-ми март на всички майчици!
Вашите деца, с помощта на НАДД, направихме специална изненада за вас!

Великден

Конкурсът се провежда по повод Великден. Всеки малчуган, който иска да участва може да изтегли и оцвети картинката, която най-много му харесва.

Изпращайте вашите творби на адреса на Национална асоциация на децата с диабет –  гр.Пловдив, бул. “Освобождение” № 3, етаж 2, офис 205. Краят на конкурса е 25 април 2011 година.

Връбница (Цветница)

Конкурсът се провежда по повод Връбница (Цветница). Всеки малчуган, който иска да участва може да изтегли и оцвети картинката, която най-много му харесва.

Изпращайте вашите творби на адреса на Национална асоциация на децата с диабет –  гр.Пловдив, бул. “Освобождение” № 3, етаж 2, офис 205. Краят на конкурса е 25 април 2011 година.

Сметни и оцвети

Пресметнете цифрите и оцветете картинките.

Децата рисуват

Благодарим на всички дечица за прекрасните рисунки! Очаквайте скоро информация какви ще са наградите и как ще ги получите!

Поздрави: ЕЛИ КОТОВА

НАТИСНИ ТУК ЗА ДА ВИДИТЕ РИСУНКИТЕ НА ДЕЦАТА